• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Težave pri oskrbi z električno energijo zaradi vodne ujme tudi še danes

torek, 21. september 2010

Vodna ujma je v veliki meri prizadela tudi področje, ki ga z električno energijo oskrbuje Elektro Ljubljana. Zaradi poplav se izvajajo sanacijska dela. Občasno prihaja do odklopov odjemalcev zaradi izvajanja dodatnih preventivnih pregledov in odprave okvar na kablovodih.

Elektro Ljubljana ima na terenu vse razpoložljive ekipe, ki pregledujejo naprave in odpravljajo posledice vodne ujme na elektroenergetskih napravah.

Kratek povzetek:
 
Torek: 21. 09. 2010 - 07:00
V popoldanskem času in ponoči ni prišlo do zadostnega upada vode, tako da nismo uspeli priklopiti nobene transformatorske postaje, priklopilo se je še nekaj odjemalcev po nizkonapetostnih vodih.
 
Skupno je bilo izklopljenih 7 transformatorskih postaj, od tega: 5 v Kočevju, 1 na področju Žužemberka in 1 na področju Vrhnike, prekinjeno dobavo električne energije je imelo okoli 150 odjemalcev.
 
12:00
Na področju izklopljenih 7 transformatorskih postaj voda še ni dovolj upadla, zato priklop danes ne bo možen. Če bodo razmere dopuščale bodo transformatorske postaje priklopljene jutri. Nato sledi še sanacija nizkonapetostnega omrežja.
 
Odjemalce, ki še nimajo elektrike obveščamo, da bo dobava električne energije vzpostavljena takoj, ko bodo to dovoljevale razmere na terenu in bodo priklopi varni tako za naše ekipe kot tudi odjemalce.
 
Trenutne razmere na terenu:
Skupno je izklopljenih 7 transformatorskih postaj, od tega: 5 v Kočevju, 1 na področju Žužemberka in 1 na področju Vrhnike, prekinjeno dobavo električne energije je imelo okoli 150 odjemalcev.
 
Ker danes ni pričakovati bistvenih sprememb bo naslednje sporočilo za javnost posredovano predvidoma 22.9.2010 ob 8 uri.
 
PODROBNEJŠE INFORMACIJE O IZKLOPJENIH TP NA PODROČJU ELEKTRA LJUBLJANA
 
NA PODROČJU DE KOČEVJE:
TP Pri cerkvi Struge
TP Raplovo
TP Raplovo Sever
TP Tržič
TP Podtabor

NA PODROČJU DE LJUBLJANA OKOLICA:
TP Podpeč GTP Hoja-Vrhnika
TP Dvor Novoles
 
SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij