• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Elektro Ljubljana pozoren do otrok – kotiček za najmlajše

ponedeljek, 04. oktober 2010
Elektro Ljubljana tudi v tednu otroka, ki ga obeležujemo v začetku oktobra, nadaljuje z aktivnostmi pri skrbi za otroke. Teden otroka temelji na obeleževanju svetovnega dneva otroka, ki ga je leta 1956 priznala Generalna skupščina Združenih narodov. Mednarodna zveza za varstvo otrok in Mednarodni fond za pomoč otrokom Unicef pa sta od leta 1957 skrbela za obeleževanje tega dne.

Elektro Ljubljana svojo pozornost do otrok izraža tudi skozi aktivnosti Certifikata družini prijazno podjetje ter večletno podporo in sodelovanje z različnimi izobraževalnimi organizacijami, predvsem osnovnimi šolami, pri posredovanju znanja o učinkoviti rabi energije in poklicih v elektrogospodarstvu. V okviru šolskih naravoslovnih dni se vedno odzove prošnjam za ogled elektroenergetskih objektov, pod strokovnim vodstvom: malih elektrarn, razdelilnih transformatorskih postaj, centra vodenja itd. Strokovnjaki Elektra Ljubljana z veseljem obiščejo tudi najmlajše v VVZ in jim predstavijo osnovne pojme o elektriki, nevarnostih ter poklic elektromonterja.

Od leta 2005, v okviru dolgoročnega partnerskega odnosa, Elektro Ljubljana podpira društvo Rdeči noski pri obiskovanju bolnih otrok v bolnišnicah. Tudi v obdobju 2009-2013 ostaja dolgoročni partner, ki pomembno prispeva k uspešni izvedbi vseh načrtovanih programov društva.

Elektro Ljubljana sodeluje tudi z Društvom Jasa pri izidu knjižne zbirke Onežimo svet, ki poteka sedaj že drugo leto zapored. V letu 2009 so pri Jasi s pomočjo Elektra Ljubljana izdali knjige:Ti si moje srce, avtorice Neže Mavrer, ter Sonce v brlogu, Zemlja ima srce in Svoboda na izpitu izbranih priznanih avtorjev. Sodelovanje, ki temelji na učinkovitem ozaveščanju, otrok in odraslih, o pomenu skrbi za okolje, se nadaljuje tudi v letu 2010.

Ob letošnjem tednu otroka bo v Informacijski pisarni, na Slovenski cesti 58, odprt kotiček za najmlajše, kjer bodo lahko sprostili svojo domišljijo. Na voljo bodo pobarvanke, barvice in nekaj igrač.

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij