• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Soglasje o podelitvi prokure

sreda, 24. november 2010

Nadzorni svet Elektra Ljubljana je na 18. redni seji, 10. novembra, sprejel soglasje o podelitvi prokure. Za prokurista družbe je bil imenovan Branko Ogorevc.

NS se je seznanil tudi s poročilom o poslovanju družbe od januarja do septembra v letu 2010. Rezultati so nekoliko nižji od načrtovanih predvsem zaradi neporavnanih obveznosti odjemalcev, številnih stečajev podjetij in septembrskih havarij (poplav). Nakup in prodaja električne energije na trgu na debelo v obdobju april - avgust 2010 je v skladu z planom za leto 2010 in ga še nekoliko presega. Nadzorni svet se je seznanil tudi s strateško usmeritvijo prenove informacijskega sistema zaradi izločitve tržnega dela družbe.

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij