• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Izpadi dobave električne energije zaradi obilnih snežnih padavin

ponedeljek, 29. november 2010

Zaradi sneženja na širšem področju Elektra Ljubljana je prišlo do izpadov dobave električne energije, predvsem na področju Kočevja, Bele krajine, Dolenjske in Polhovega Gradca. Posamezni izpadi so bili še na področju Vrhnike, Litije in Hrastnika. Izpadi so posledica mokrega snega in posledično, rušenja drevja na daljnovode.

Trenutno (ob 11.30 uri) je brez električne energije okoli 22 distribucijskih transformatorskih postaj (TP): Distribucijska enota (DE) Kočevje 3 TP, DE Ljubljana okolica 12 TP in DE NM 7 TP. Večina okvar je bila lociranih že ponoči, tako da danes v večini primerov potekajo sanacijska dela. Pričakujemo, da bodo okvare odpravljene tekom dneva.

Z izpadi električne energije je bilo prizadetih približno 2000 odjemalcev električne energije.

Na terenu so vse razpoložljive ekipe in potrebna mehanizacija.

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij