• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

PRIHRANITE Z NAMI - nova storitev za gospodinjstva

četrtek, 02. december 2010

Z odločitvijo za storitev PRIHRANITE Z NAMI lahko gospodinjstva znižajo mesečni račun za električno energijo. Storitev omogoča prihranek s krmiljenjem porabe porabnikov električne energije. Namenjena je vsem gospodinjskim odjemalcem električne energije, ki imajo v svojih domovih električne grelnike vode, toplotne črpalke, vsem, ki se v celoti ali vsaj deloma ogrevajo z električno energijo, in vsem, ki imajo doma ostale gospodinske aparate.

Storitev pomaga izboljšati razmerje med porabo v času višje in dražje električne energije, v korist manjše, cenejše. Ocenjen letni prihranek je enak znesku enega mesečnega računa za električno energijo. Storitev je brezplačna za prvih 1000 naročnikov za obdobje enega leta. Več informacij...

 

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij