• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Elektro Ljubljana vzpostavil prvi slovenski portal za iskanje polnilnih mest za električna vozila: www.elektro-crpalke.si

petek, 18. februar 2011

Ljubljana, 18. februar - Elektro Ljubljana je danes vzpostavil prvi slovenski portal za iskanje polnilnih mest za električna vozila, ki je namenjen lastnikom električnih vozil, vsem, ki  razmišljajo o nakupu električnega vozila in vsem ponudnikom električnih vozil. Prav tako  tudi  lastnikom polnilnih postaj, strokovni javnosti, medijem in  drugim, ki  jih  zanima razvoj električnih vozil.

Portal www.elektro-crpalke.si posreduje veliko praktičnih in koristnih informacij: omogoča enostavno iskanje polnilnih mest in načrtovanje poti, posreduje tehnični opis priključnih mest na polnilni postaji, da uporabniki lahko predhodno preverijo možnost polnjenja. Podaja možnost, da lastniki polnilnih postaj vpišejo svojo polnilnico na portal. Del vsebine je tudi baza znanja, aktualne novice, možnost posredovanja vprašanj  v zvezi z električnimi polnilnicami in razvojem električnih vozil, na katera bodo odgovore zagotovili strokovnjaki Elektra Ljubljana ter druge aktualne vsebine.

 
Portal pomeni dopolnitev ponudbe Elektra Ljubljana na področju infrastrukture polnilnih mest za električna vozila in širšem področju e-mobilnosti. Namen novoustanovljenega portala je na enem mestu podati uporabnikom električnih vozil in drugim zainteresiranim vse informacije o dostopni infrastrukturi za električna vozila v Sloveniji, v prihodnje pa tudi v širši regiji. Zato so k sodelovanju pri nadaljnjem bogatenju vsebin portala, vabljeni vsi zainteresirani, predvsem k skupnem širjenju baze polnilnih mest,  z namenom večje informiranosti in boljše dostopnosti podatkov o razpoložljivi infrastrukturi za polnjene električnih vozil.
 
Elektro Ljubljana lastnikom električnih vozil trenutno omogoča polnjenje na sedmih polnilnih mestih - šestih v slovenski prestolnici in enemu na Vrhniki, predvidoma do poletja se bo to število podvojilo. Električna energija na vseh polnilnih mestih je pridobljena izključno iz  lastnih  obnovljivih virov energije - Zelene  energije. Elektro Ljubljana bo infrastrukturo polnilnih mest dopolnjeval sorazmerno s širjenjem uporabe električnih vozil v Sloveniji, hkrati pa ponuja tudi možnost postavitve polnilnih postaj vsem zainteresiranim investitorjem. Na vseh svojih polnilnih mestih Elektro Ljubljana nudi  električno energijo brezplačno predvidoma vse do konca leta 2011. 
 
SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij