• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Izpadi na omrežju Elektra Ljubljana zaradi mokrega in težkega snega - 11:00

torek, 29. november 2011

Sneženje na področju Kočevja, Notranjske, Žiri in Polhovega Gradca je povzročilo  izpade dobave električne energije  na omrežju Elektra Ljubljana. Kljub  današnjemu  lepemu vremenu, prihaja tudi danes do novih izpadov daljnovodov in s tem posledično dobave električne energije. Izpadi so posledica mokrega in težkega snega. Na daljnovode se je včeraj in danes podrla večja količina drevja. Odstranjevanje je zamudno in dolgotrajno.

Trenutno je brez električne energije še okoli 80 distribucijskih transformatorskih postaj oziroma približno 1500 odjemalcev. V večini primerov gre za posamezne vasi na višje ležečih krajih. Zaradi težke dostopnosti so posamezne vasi  brez električne energije že skoraj 20 ur. Z izpadi električne energije je bilo skupaj rizadetih okoli 10.000 odjemalcev električne energije.

Na terenu so vse razpoložljive ekipe  Elektra Ljubljana z vso potrebno mehanizacijo. Pričakujemo, da bomo uspeli okvare odpraviti tekom današnjega dne.   

 

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij