• Kontakt
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

ELEKTRO LJUBLJANA NUDI V NAPREJ ZNANE, STABILNE IN KONKURENČNE CENE ELEKTRIČNE ENERGIJE ZA GOSPODINJSKE ODJEMALCE

28. april 2009

Elektro Ljubljana poleg obstoječih pogojev oskrbe z električno energijo gospodinjskim odjemalcem, pripravlja dodatne produkte električne energije, ki bodo bolj aktivnim odjemalcem omogočili v naprej znane in stabilne cene oskrbe v izbranem srednjeročnem obdobju in bodo konkurenčne novim ponudbam na trgu. Za informacije in naročila nam pišite na naslov prodaja@elektro-ljubljana.si.

V preteklosti smo vas zaščitili pred vztrajno naraščajočimi cenami električne energije in vas oskrbovali z električno energijo po cenah, ki so bile nižje od cen na trgu. To je bil tudi razlog, da na trgu ni bilo moč pridobiti ponudb novih dobaviteljev. Pretresi na svetovnih trgih pa so povzročili padec cen vseh energentov, tudi električne energije. Zato pripravljamo produkt, ki bo kupcem, ki se bodo zanj odločili, zagotavljal stabilne in predvidljive cene električne energije v izbranem srednjeročnem obdobju. Cene bodo konkurenčne drugim ponudbam, ki se pojavljajo na trgu. Prihod konkurence na gospodinjski trg razumemo kot priložnost za popolnoma tržno oblikovanje cen vzdolž celotne vrednostne verige.

Za vse ostale, manj aktivne odjemalce, pa bomo v skladu z našo politiko obvladovanja tveganj, politiko nakupa in prodaje električne energije ter v sodelovanju s slovenskimi proizvajalci električne energije, še naprej zagotavljali čim ugodnejše pogoje oskrbe z električno energijo.

Že več kot 110 let smo vaš zanesljiv dobavitelj. Ves ta čas venomer stremimo k izboljšanju naših storitev. Dovolite nam, da za vas ustvarimo najboljše, mi pa se bomo še naprej trudili, da bomo obvladovali tveganja na trgu, in se uspešno prilagajali zelo spremenljivim razmeram na trgu z električno energijo.

Informacije: prodaja@elektro-ljubljana.si