• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Elektro Ljubljana se predstavlja na sejmu Dom (Hala D, 13)

sreda, 29. april 2009
Elektro Ljubljana, d.d. se bo na sejmu Dom, ki poteka na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, od 4.3. do 9.3., predstavilo s svetovanjem o učinkoviti rabi energije ter s spodbujanjem proizvodnje električne energije iz obnovljivih virov.

 V ospredju bodo čista in okolju prijazna energija, znana pod blagovno znamko Zelena energija ter dodatne storitve, povezane z energetskim svetovanjem. Predstavili bomo storitvi »Poišči potratneža« in »Spremljaj svojo porabo«. Obiskovalcem bomo osebno svetovali ter odgovarjali na vprašanja strokovnjaki Elektra Ljubljana d.d. Za vse obiskovalce imamo pripravljene strnjene informacije o postopkih priključevanja odjemalcev na elektro distribucijsko omrežje in ponudbe o izvajanju električnih priključkov, za kar imamo s stoletno tradicijo poslovanja zagotovo največ izkušenj.
 

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij