• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Rezultati žrebanja novoletne nagradne igre

sreda, 29. april 2009
Javnost obveščamo, da je v četrtek, 13. januarja 2005, med 8. in 10. uro, z začetkom ob 8. uri, potekalo nagradno žrebanje novoletne nagradne igre Elektra Ljubljana.

Žrebanje smo izvedli v prostorih glavne blagajne na Slovenski cesti 58, 1516 Ljubljana. Izvedbo žrebanja je spremljala tričlanska komisija. Nagrajence pa so žrebali naključni obiskovalci – naši odjemalci, ki se jim za prijazno sodelovanje zahvaljujemo.

Kot smo vas že obveščali, je bilo za sodelovanje v tej nagradni igri potrebno obkrožiti pravilen odgovor na vprašanje, ki se je glasilo: »Kako se imenuje blagovna znamka Elektra Ljubljana, pod katero tarifnim odjemalcem ponujamo električno energijo, pridobljeno iz okolju prijaznih energetskih virov?« Ponudili smo tri odgovore – pravilen je seveda odgovor c): ZELENA ENERGIJA.

Z zadovoljstvom ugotavljamo, da je bilo do vključno 10. januarja 2005 na naš naslov vrnjenih nekaj manj kot 23.000 dopisnic. To pomeni, da se je od skupaj 267.196 poslanih obvestil, na naše povabilo odzvalo skoraj 10% naših odjemalcev. Izžrebali smo 20 odjemalcev, ki bodo prejeli knjigo z naslovom »Razvoj števcev električne energije« in 100 odjemalcev, ki bodo prejeli varčne žarnice.

Vse dobitnike nagrad obveščamo, da jih bomo o nagradi pisno obvestili.

Vse, ki ste sodelovali v naši in vaši nagradni igri se zahvaljujemo. Vsem dobitnikom nagrad pa iskreno čestitamo.

Vsem našim odjemalcem se še enkrat zahvaljujemo za zaupanje in vam želimo DOBER TOK!

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij