• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Okvara MTK oddajnika v Šiški

sreda, 29. april 2009
V ponedeljek, 3. 1. 2005, zaradi okvare statičnega pretvornika MTK oddajnika, ni prišlo do oddaje nižje tarife iz MTK oddajnika Šiška ob 22.00 uri. Po posredovanju dežurne ekipe Elektra Ljubljana, ki je napako odpravila, je oddajnik nižjo tarifo ponovno oddal ob 23.45 uri.

Drugi MTK oddajnik v Zagorju ob Savi je nižjo tarifo normalno oddal ob 22.00 uri. Brez nizke tarife so tako v tem času ostali predvsem odjemalci na področju mesta Ljubljane.

Naj ob tokratnem primeru okvare MTK oddajnika poudarimo, da se napaka lahko pojavi kadarkoli – v času večje ali manjše tarife, kar pomeni, da je v določenih primerih oškodovan dobavitelj električne energije v določenih pa odjemalci. Splošni dobavni pogoji - predpisi, ki urejajo področje dobave električne energije - ne predvidevajo odškodnine ali kompenzacije niti za dobavitelja niti za odjemalca.

Elektro Ljubljana kot dobavitelj električne energije naredi vse, da v primeru okvare, le - to čimprej ugotovi in odpravi. Za brezhibno delovanje celotnega sistema je v pripravi tudi investicija v tretji MTK oddajnik, ki bo omogočal nemoteno delovanje tudi v primeru izpada enega izmed trenutno že obstoječih MTK oddajnikov.

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij