• Kontakt
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Vidmarjeva nagrada za mentorje

29. april 2009
Za kakovostno praktično izobraževanje ter pedagoški pristop pri delu s študenti je 30. novembra Fakulteta za elektrotehniko podelila kolektivu Elektra Ljubljana Vidmarjevo nagrado za mentorje.

Utemeljitev nagrade: »Visoki strokovni študijski program vsebuje tudi praktično izobraževanje, ki se izvaja v različnih podjetjih širom Slovenije.

To je zelo pomemben del študijskega programa, saj izkušnje kažejo, da v času strokovne prakse študentje lahko zelo veliko pridobijo, tako strokovno kot življenjsko. Tovrstni uspeh pa je zelo odvisen od okolja, v katerem se ta praksa izvaja. S tega stališča lahko trdimo, da je Elektro Ljubljana eno od tistih podjetij, ki se za uspešnost prakse prizadeva po svojih najboljših močeh. Njihovi mentorji študente praviloma vedno vključujejo v zahtevne in zanimive projekte, jim nudijo pomoč pri izdelavi poročil in skrbijo za njihovo pravočasno oddajo. Prav gotovo ima pri tem vzpodbuda vodstva pomembno vlogo.«
Elektro Ljubljana posveča veliko pozornost prenosu znanja na mlajše generacije, zato nas je podeljena Vidmarjeva nagrada za mentorje, ki jo je v imenu podjetja prejel Anton Avčin izredno razveselila.