• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Vidmarjeva nagrada za mentorje

sreda, 29. april 2009
Za kakovostno praktično izobraževanje ter pedagoški pristop pri delu s študenti je 30. novembra Fakulteta za elektrotehniko podelila kolektivu Elektra Ljubljana Vidmarjevo nagrado za mentorje.

Utemeljitev nagrade: »Visoki strokovni študijski program vsebuje tudi praktično izobraževanje, ki se izvaja v različnih podjetjih širom Slovenije.

To je zelo pomemben del študijskega programa, saj izkušnje kažejo, da v času strokovne prakse študentje lahko zelo veliko pridobijo, tako strokovno kot življenjsko. Tovrstni uspeh pa je zelo odvisen od okolja, v katerem se ta praksa izvaja. S tega stališča lahko trdimo, da je Elektro Ljubljana eno od tistih podjetij, ki se za uspešnost prakse prizadeva po svojih najboljših močeh. Njihovi mentorji študente praviloma vedno vključujejo v zahtevne in zanimive projekte, jim nudijo pomoč pri izdelavi poročil in skrbijo za njihovo pravočasno oddajo. Prav gotovo ima pri tem vzpodbuda vodstva pomembno vlogo.«
Elektro Ljubljana posveča veliko pozornost prenosu znanja na mlajše generacije, zato nas je podeljena Vidmarjeva nagrada za mentorje, ki jo je v imenu podjetja prejel Anton Avčin izredno razveselila.

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij