• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Izpad napajanja v Trbovlju

sreda, 29. april 2009
Včeraj je ob 12.40 uri prišlo do izpada napajanja za dobro tretjino prebivalcev mesta Trbovlje. Napaka se je lokalizirala do 13.40 uri, ko se je ugotovilo, da je prišlo do padca drevesa na DV 10 kV Nasipi v smeri proti Spodnjim Svinam (verjetno kot posledica sneženja).

Ob odpravi te okavre, se je vzpostavilo rezervno napajanje za odjemalce kjer je to bilo možno. Pri tem se je ugotovilo, da je prišlo še do dodatne okvare na kablovodu za TP Terezija Bloki. Ob 15.30 uri je bilo vzpostavljeno rezervno napajalno stanje za vse, razen za 3 transformatorske postaje. Okvara je bila odpravljena ob 19.25 uri, ko so tudi vsi preostali odjemalci dobili električni tok.

Danes je ob 8.33 ponovno prišlo do padca drevja na DV 10 kV Nasipi. Rezervno napajalno stanje za del odjemalcev je bilo vzpostavljeno ob 9. uri, zadnji odjemalci pa so bili priklopljeni na napetost ob 10.35 uri, ko je bilo odstranjeno drevo in sanirana poškodb na DV 10 kV Nasipi.

Vsem odjemalcem se opravičujemo za motnje pri dobavi električne energije. 

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij