• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Konferenca Sindikata Elektro Ljubljana

sreda, 29. april 2009
V četrtek, 6. marca 2003, s pričetkom ob 12. uri, je v Sindikalni dvorani podjetja na Kotnikovi uspešno potekala konferenca sindikata Elektra Ljubljana d.d. Temeljne tri točke konference so bile:

- Obravnava in sprejem poročila o delu sindikata podjetja
- Volitve predsednika sindikata podjetja in potrditev izvršnega odbora sindikata podjetja
- Obravnava in sprejem programskih usmeritev za naslednje mandatno obdobje.

Kot je poudaril predsednik sindikata Jurij Žvan, je sindikat uresničil pretežni del začrtanih nalog. Med obravnavanimi programskimi usmeritvami za prihodnje obdobje pa je še posebej izpostavil vlogo sindikata pri procesu privatizacije podjetja. Na mesto predsednika sindikata je kandidiral le dotedanji predsednik Jurij Žvan, ki je bil ponovno soglasno izvoljen za predsednika sindikata.

Na konferenci je spregovoril predsednik uprave Vincenc Janša in med drugim poudaril usmeritev in prizadevanje uprave po ohranitvi vseh delovnih mest zaposlenih v Elektru Ljubljana d.d. in pohvalil dobro sodelovanju s predstavniki sindikata.

Konference se je kot gost udeležil tudi predsednik Sindikata delavcev dejavnosti energetike Slovenije Franc Dolar, ki je navzočim v nagovoru posredoval nekaj smernic iz programa dela SDE v prihodnjih izredno pomembnih mesecih in letih. Omenil je, da bo konec marca potekal kongres SDE, o katerem bomo več poročali v naslednji številki Elektro novic.

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij