• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Uspešno izpeljan dan podjetja Elektro Ljubljana d.d.

sreda, 29. april 2009
Tradicionalni dan podjetja Elektro Ljubljana d.d. je bil letos v soboto, 14. junija 2003. Tokrat smo sodelavke in sodelavci skupaj s povabljenimi gosti obeležili tudi pomemben mejnik v poslovanju podjetja - 40 let obstoja podjetja na sedanjem elektroenergetskem območju, kjer Elektro Ljubljana d.d. dobavlja električno energijo odjemalcem. Zelo uspela, dobro obiskana prireditev je potekala v neposredni bližini gradu Bogenšperk in je vključevala tako kulturni kot zabavni program. Vrhunec je prireditev vsekakor dosegla v že tradicionalnem plezanju na drog, v katerem so se med seboj pomerile posamezne distribucijske enote podjetja. Tudi letos je zmagala DE Ljubljana okolica.Slika:Uradni del prireditve je bil razdeljen na tri ključne dogodke: podelitev plaket zaposlenim za 20-letno delo v elektrogospodarstvu. Letos je plaketo prejelo trinajst sodelavk in sodelavcev. Podelitev pisnega priznanja in denarne nagrade za najboljšo stalno izboljšavo in podelitev pisnih priznanj nekaterim najpomembnejšim poslovnim partnerjem, ki so pomembno prispevali k uresničevanju enega izmed poglavitnih poslovnih ciljev Elektra Ljubljana - zagotavljanje stalne, zanesljive in kakovostne dobave električne energije. Podjetje se jim je zahvalilo s pisnim priznanjem.V letu 2003 je podjetje pričelo s podelitvijo pisnega priznanja in denarne nagrade za najboljšo stalno izboljšavo v minulem letu. V letu 2002 je služba za kakovost prejela sedemnajst predlogov za stalne izboljšave, ki so bile obravnavane skladno z organizacijskim predpisom za izvajanje stalnih izboljšav - OP 25. Trinajst predlogov je bilo sprejemljivih za izvedbo in s tem tudi denarno nagrajenih. Za leto 2002 je bil na osnovi različnih kriterijev izbran Jakob Pavlin kot najboljši predlagatelj in nosilec najboljših dveh predlogov stalnih izboljšav v letu 2002.Na prireditvi dan podjetja Elektro Ljubljana d.d., kjer je lahko prav vsak udeleženec našel zase veliko zanimivega, sta Elektru Ljubljana d.d. uspešno poslovanje tudi vnaprej zaželela državni sekretar za energetiko mag. Djordje Žebeljan in župan Litije Mirko Kaplja, ki se je upravi podjetja zahvalil za dobro medsebojno sodelovanje s simboličnim Valvasorjevim srebrnikom.
SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij