• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Svečano odprtje RTP Žale

sreda, 29. april 2009
V marcu 2001 bo na slovesni prireditvi tudi uradno odprta nova razdelilna transformatorska postaja (RTP) 110/10 (20) kV Žale, ki pomeni za Elektro Ljubljana, d.d. zagotovitev učinkovitejše oskrbe slovenske prestolnice s kakovostno električno energijo.

RTP 110/10 kV Žale je nadomestila dotrajano RTP 35/10 kV Moste, ki je obratovala od leta 1962. Zaradi dotrajanosti opreme, nezmožnosti avtomatske regulacije napetosti in zastarele opreme, RTP Moste ni več zadoščala zahtevam po kakovostni in zanesljivi oskrbi z električno energijo.

Z vključitvijo RTP Žale se razbremenita RTP Bežigrad in RTP Polje, zmanjšajo se izgube v omrežju, poveča se rezerva moči v 10 kV omrežju in dane so možnosti za priključevanje dodatnega odjema v tem delu Ljubljane. (mag. Violeta Irgl)

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij