• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Izpadi na omrežju Elektra Ljubljana zaradi neurja

sreda, 29. april 2009
Včeraj, v nedeljo, 13. 7. 2008 je prišlo do izpadov električne energije, na področju distribucijskih enot (DE) Ljubljana okolica, Kočevje in Novo mesto. Medtem, ko so bile na področju DE Kočevja in DE Novega mesta le posamezne okvare, je prišlo na področju DE Ljubljana okolica – področje Kamnika in Domžal do večjih trajnih okvar na omrežju. Izpade na omrežju je povzročilo hudo neurje z udari strel. Močan veter je lomil drevje. Padci drevja so povzročili lomljenje in rušenje nosilnih drogov ter trganje vodnikov na daljnovodih in nizkonapetostnem omrežju.

Trenutno je brez električne energije še približno 400 odjemalcev na področju Kamnika (23 TP) in Domžal (13TP). Najhuje je prizadeto področje Črne pri Kamniku, kjer so odjemalci brez električne energije že več kot 12 ur.
Vse ekipe Elektra Ljubljana so na terenu in v težkih pogojih odpravljajo napake.


SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij