• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Prva obletnica Elektrinih večerov

sreda, 29. april 2009
22. marca se je Mestna elektrarna ljubljanska - za svoje redne obiskovalce Elektrinih večerov - ponovno razcvetela v vsej svoji lepoti. Večer glasbe in petja v tem edinstvenem okolju je bil podnaslovljen pozdrav pomladi in je zaznamovl tudi prvo obletnico teh kulturno umetniških prireditev.

Elektrini večeri pod organizacijskim okriljem Elektra Ljubljana sledijo načelu medsebojnega povezovanja in plemenitenja predvsem kulture, umetnosti in gospodarstva. Kot je povedal predsednik uprave Elektra Ljubljana in gostitelj večera mag. Mirko Marinčič Elektrini večeri dajejo družbi izredno priložnost, da na eni strani pomaga pri promociji različnih umetniških ustvarjalcev in na drugi strani omogoča srečanja s svojimi povabljenimi gosti.

Program prireditve je bil razdeljen na dva dela. Najprej je s kitarskim recitalom občinstvo navdušil mladi vrhunski kitarist Mak Grgić. V drugem delu pa so se z izbranim mozaikom priljubljenih pesmi predstavili člani Vokalnega kvarteta Stična: Marko Okorn, Dušan Kamnikar, Alojz Kastelic, in Jože Perkovič pod umetniškim vodstvom Tanje Žagar. Prijetno popestritev njihovega nastopa je vnesla odlična interpretacija Krjavlja v izvedbi Toneta Zaletelja.

Osmi Elektrin večer bo predvidoma 22. maja. Prijazno vabljeni.

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij