• Kontakt
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Prva obletnica Elektrinih večerov

29. april 2009
22. marca se je Mestna elektrarna ljubljanska - za svoje redne obiskovalce Elektrinih večerov - ponovno razcvetela v vsej svoji lepoti. Večer glasbe in petja v tem edinstvenem okolju je bil podnaslovljen pozdrav pomladi in je zaznamovl tudi prvo obletnico teh kulturno umetniških prireditev.

Elektrini večeri pod organizacijskim okriljem Elektra Ljubljana sledijo načelu medsebojnega povezovanja in plemenitenja predvsem kulture, umetnosti in gospodarstva. Kot je povedal predsednik uprave Elektra Ljubljana in gostitelj večera mag. Mirko Marinčič Elektrini večeri dajejo družbi izredno priložnost, da na eni strani pomaga pri promociji različnih umetniških ustvarjalcev in na drugi strani omogoča srečanja s svojimi povabljenimi gosti.

Program prireditve je bil razdeljen na dva dela. Najprej je s kitarskim recitalom občinstvo navdušil mladi vrhunski kitarist Mak Grgić. V drugem delu pa so se z izbranim mozaikom priljubljenih pesmi predstavili člani Vokalnega kvarteta Stična: Marko Okorn, Dušan Kamnikar, Alojz Kastelic, in Jože Perkovič pod umetniškim vodstvom Tanje Žagar. Prijetno popestritev njihovega nastopa je vnesla odlična interpretacija Krjavlja v izvedbi Toneta Zaletelja.

Osmi Elektrin večer bo predvidoma 22. maja. Prijazno vabljeni.