• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Izpadi na omrežju Elektra Ljubljana

sreda, 29. april 2009
Danes ob 21:21 je zaradi nevihte prišlo do izpada električne energije, na področju mesta Ljubljana, kjer so brez električne energije ostale 4 visokonapetostne razdelilne transformatorske postaje. Izpad je bil posledica hkratnega izpada kar treh 110 kV prenosnih daljnovodov na področju Ljubljane.

Večina odjemalcev je znova začela prejemati električno energijo v roku 20 minut, še največ težav pa je bilo na področju RTP 110/10 kV Bežigrad in RTP 110/10 kV Črnuče, kjer so bili vsi odjemalci priključeni šele po 22 uri.

Nekaj manjših izpadov električne energije je bilo tudi na področju Novega mesta, Kočevske reke, Lučin pri Žireh in Podvin pri Zagorju.

Napake so že oziroma bodo odpravljene v roku nekaj ur.

Brez električne je bilo okoli 75.000 odjemalcev.

Vsem odjemalcem se opravičujemo za izpade in motnje pri dobavi električne energije.

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij