• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Priznanje in nagrada za najboljšo stalno izboljšavo v letu 2002

sreda, 29. april 2009
V okviru prireditve dan podjetja je letos Elektro Ljubljana d.d. prvič podelil priznanje in denarno nagrado za najboljšo stalno izboljšavo v letu 2002. V preteklem letu je služba za kakovost prejela sedemnajst predlogov za stalne izboljšave, ki so bile obravnavane skladno z organizacijskim predpisom za izvajanje stalnih izboljšav - OP 25. Trinajst predlogov je bilo sprejemljivih za izvedbo in s tem tudi nagrajenih. Štiri izboljšave niso bile primerne za izvedbo.Na podlagi vseh pregledanih stalnih izboljšav se je sestala delovna skupina v sestavi:1. mag. Janez Hostnik 2. g. Franc Leskovec 3. g. Jani Škrbec- ter na osnovi kriterijev:* obsega izboljšave,* pozitivnega učinka izboljšave,* aktivnosti predlagatelja pri izboljšavi * realizacije izboljšave in * neposrednega sestavnega dela delovne naloge predlagatelja- izbralakot najboljšega predlagatelja in predlog stalnih izboljšav v letu 2002 Jakoba Pavlina, zaposlenega v službi za meritve električne energije v OE UDO.UTEMELJITEV OBEH PREDLOGOV:Predlog za izboljšavo 5/2002 Pri projektu preprogramiranja MTK sprejemnikov, ki naj bi se vršili s pomočjo notesnikov, katerih slabost je v kratkem času delovanja baterije, bi potrebovali za izvršitev preprogramiranja dodatno infrastrukturo. Ker je predlagatelj Jakob Pavlin uvidel prednosti v uporabi ročnih terminalov (tipa HUSKY), ki imajo daljši čas delovanja (polni delovni čas), so robustni in enostavni v uporabi, jih je uporabil za realizacijo projekta, kar se je izkazalo za zelo uspešno.Predlog za izboljšavo 6/2002Namesto ročnega popisa merilnih mest na šifro izvoda na papirnate obrazce je Jakob Pavlin izvedel projekt popisa s pomočjo uporabe ročnih terminalov, ki omogočajo odpravo napak popisovanja, saj se operira samo s šiframi, poleg tega pa služi uspešno realizirana izboljšava pri vzpostavitvi evidenc geografsko informacijskega sistema.
SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij