• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Dan podjetja letos v organizaciji DE Kočevje

sreda, 29. april 2009
Po dveh letih je Elektro Ljubljana, d.d. ponovno organiziral dan podjetja za svoje sodelavke in sodelavce. Letos je zelo uspelo organizacijo prevzela DE Elektro Kočevje. Prireditve, ki je potekala v soboto, 1. junija, v Dolgi vasi pri Kočevju, se je po nekaterih ocenah udeležilo 350 (od skupaj 966) zaposlenih.

Pester program je bil sestavljen iz treh delov. V prvem delu sta bila organizirana zanimiva ogled gradu Kostel in kovačije Bilpa ter pohod na Fridrihštajn z ostanki gradu Friderika Celjskega. V drugem delu sta po pozdravnih nagovorih podžupana Kočevja, glavnega sekretarja Turistične zveze Slovenije, uprave podjetja in gostitelja,  predsednik uprave Vincenc Janša in član uprave Ludvig Sotošek s strani Turistične zveze Slovenije prejela priznanje za dobro večletno sodelovanje.
V nadaljevanju so bile podeljene plakete sodelavkam in sodelavcem Elektra Ljubljana, d.d. za 20 let dela v elektrogospodarstvu. Prireditev se je zaključila z družabnim srečanjem s plesom in družabnimi igrami.

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij