• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Informacija upravičenim odjemalcem električne energije

sreda, 29. april 2009
V skladu z energetskim zakonom in uredbo o načinu izvajanja gospodarskih javnih služb s področja distribucije električne energije so bile v februarju, pod okriljem organizacijske enote prodaja električne energije upravičenim odjemalcem, v službi za odnose z javnostmi, pripravljene in tudi odposlane prve informacije upravičenim odjemalcem Elektra Ljubljana, d.d.

Zloženka »Zanesljiva in konkurenčna dobava električne energije«, ki je bila pripravljena prav v ta namen, na kratko predstavlja novosti, ki jih uvaja energetski zakon in uredbe, dosedanje uresničevanje predpisanega, predstavlja pa tudi prilagajanje podjetja spremembam z odprtjem trga električne energie. Z namenom vzpostavitve in izboljšanja neposrednih stikov z odjemalci, vsebuje zloženka tudi podatke kontaktnih oseb, tako na upravi podjetja kot po distribucijskih enotah. (mag. Violeta Irgl)

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij