• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Obisk predstavnikov podjetja Rätia Energie

sreda, 29. april 2009
V četrtek 6. septembra 2001 so nas obiskali predstavniki švicarskega podjetja Rätia Energie. Podjetje s skoraj stoletno tradicijo ima 200 zaposlenih in oskrbuje z električno energijo približno 30.000 kupcev v kantonu Graubünden.

Gospod Franco Milani, vodja marketinga in gospod Franco Liver, vodja trgovanja, sta prisotne seznanila z izvirnimi prijemi pri zadovoljevanju različnih skupin kupcev. Tržne raziskave so pokazale, da obstaja določen procent ekološko osveščenih kupcev, ki so pripravljeni za tako imenovano zeleno energijo odšteti tudi do 20% višjo ceno. Ugotovili so, da so za tovrstno ponudbo zainteresirani ljudje, ki so bolje izobraženi, imajo dobre osebne dohodke, imajo malo prostega časa, kupujejo bio hrano, ali pa so pripadniki ekoloških gibanj oziroma drugače ekološko osveščeni.

V oddelku za marketing so razvili močno blagovno znamko Pure St. Moritz Power, upoštevajoč lokalne posebnosti območja, ki ga pokrivajo. Odziv kupcev je bil velik, prejeli pa so tudi ponudbe za odkup franšize drugih ponudnikov električne energije. Del sredstev, pridobljenih na ta način namenjajo investiranju v izgradnjo zelenih elektrarn.

Ponudba zelene energije bi bila lahko zanimiva tudi v slovenskem prostoru in priložnost za naše podjetje, da zapolnimo sicer majhno, vendar z vidika skrbi za okolje in poudarjanja sožitja z naravo, pomembno tržno nišo. (Stanka Krušič)

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij