• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Prenovljene elektronske storitve

ponedeljek, 31. avgust 2009

Elektro Ljubljana d.d. že vrsto let nudi svojim odjemalcem električne energije in uporabnikom distribucijskega omrežja elektronsko poslovanje. Ker želimo, da so elektronske storitve uporabniku prijazne na osnovi izkušenj uporabnikov, elektronske storitve stalno prenavljamo in širimo nabor storitev.

Poslovanje preko sodobnih elektronskih poti si utira pot in počasi zamenjuje klasično poslovanje. Elektronska pošta je v primerjavi s klasično fizično pošto že prevzela dominat. Elektronske storitve še niso tako razširjene med uporabniki saj je potrebna predhodna prijava, ki je sicer preprosta pa vendar zahteva nekaj časa. Brez prijave pa je poslovanje preveč tvegano.

 

Zadnjo večjo posodobitev smo izvedli v mesecu avgustu. Elektronske storitve smo posodobili ter jim dodali nove funkcionalnosti:

 

  • oddaja vloge za povečanje ali zmanjšanje jakosti glavnih varovalk;
  • oddaja vloge za spremembo načina merjenja;
  • oddaja naročila na obveščanje o načrtovanih izklopih;
  • oddaja prijave napake na merilnem mestu oziroma na omrežju
  • oddaja vloge za spremembo soglasja za priključitev
  • oddaja vloge za spremembo lastnika in/ali plačnika električne energije;
  • oddaja naročil ter dostop do podatkovnih storitev tako za poslovne kot gospodinjske odjemalce – pred naročilom si lahko ogledate tudi demo verzijo; ….

 

Vabimo vse odjemalce Elektra Ljubljane in tiste, ki si to želijo postati, da se registrirajo in preizkusijo prednosti elektronskega poslovanja.

 

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij