• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Elektro Ljubljana pripravlja izvedbo vračila razlike v znesku obračunane električne energije

sreda, 04. avgust 2010

Kot smo že sporočili  namerava   Elektro Ljubljana razliko v znesku obračunane električne energije vrniti vsem svojim gospodinjskim odjemalcem. Pričeli smo že s pripravo individualnih izračunov preplačila vključno z zakonskimi zamudnimi obrestmi za nekaj več kot 286. 000 odjemalcev. Predlog bo obravnaval nadzorni svet družbe na prvi redni seji.

Preveč plačano električno energijo namerava  družba   povrniti  v obliki dobropisa ,  ki se nanaša na razliko v znesku za električno energijo v obdobju od januarja 2008 do vključno oktobra 2008 v primerjavi z zneskom, ki je veljal v decembru 2007, ob upoštevanju primerljivih količin in sicer  v najkrajšem možnem času, to je takoj, ko bodo pripravljeni izračuni posameznih preplačil  skupaj z zakonskimi zamudnimi obrestmi (predvidoma v mesecu septembru). Odjemalcem  Elektra Ljubljana d.d. iz  obdobja med 1.1.2008 do 31.10.2008, ki jim več ne dobavljajo električne energije, bodo  znesek vrnili na drug ustrezen način,  o čemer bodo pravočasno obveščeni.  Elektro Ljubljana bo svoje odjemalce o nadaljnjih korakih natančno in redno obveščal,  podrobnejša pojasnila bodo vsi odjemalci dobili hkrati z izdajo rednega računa za mesec avgust. Odjemalcem ni potrebno posredovati oziroma pošiljati nobenih vlog  ali zahtevkov na sedež podjetja.

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij