• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Tesla prihaja v Ljubljano

sreda, 22. september 2010

Potovanje Tesla – Tesla Roadster, ki spodbuja električno mobilnost po Evropi, bomo 23. septembra 2010 gostili tudi v Ljubljani. Električno vozilo bo v 13. dneh prevozilo več kot 4.000 kilometrov in obiskalo številna evropska mesta. Popotovanje, ki se je pričelo v Essnu (16. 9. 2010) in se bo zaključilo v Istanbulu (28. 9. 2010),  na svoji dolgi poti povezuje evropske prestolnice kulture.

Ob tej priložnosti bodo Elektro Ljubljana d.d., Mestna občina Ljubljana in Interenergo, d.o.o. odprli električno polnilnico, v sklopu sistema prvih šestih polnilnih postaj Elektra Ljubljana. Polnilnice se napajajo z Zeleno energijo, proizvedeno izključno iz obnovljivih virov in predstavljajo pomembno pridobitev za mesto Ljubljana. 

Dogodek bo v četrtek, 23. septembra ob 10. uri v Ljubljani na Miklošičevi ulici pri Grand Hotelu Union. Prikazu polnjenja električnega vozila bo sledila uradna otvoritev.
 
Priklopite se z nami!
SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij