• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Širitev mreže elektročrpalk Elektro Ljubljana

petek, 14. december 2012
Na Trojanah in Črnivcu so danes otvorili dve novi elektročrpalki, ki bosta tudi uvrščeni med elektročrpalke Elektra Ljubljana. Investicija v elektročrpalke pomeni temelj za razvoj elektromobilnosti in prehod na za okolje manj obremenjen cestni promet.

Elektročrpalki na Trojanah in Črnivcu sta postavljeni v okviru prvega EU projekta »Smart vehicle to grid«, ki je delno financiran iz 7. okvirnega programa Evropske skupnosti.. Elektročrpalki sta postavljeni v sodelovanju z Gostinskim podjetjem Trojane in GTC 902, Črnivec. Obe lokaciji sta na prelazih med Ljubljano in Mariborom, kar pomeni podporo pri razvoju dodatnih storitev uporabnikom električnih vozil v okviru EU projektov ICT4EVEUE in MobinCity in to na slovenskem ter evropskem nivoju.

Postavitev današnjih dveh elektročrpalk je nov menik v poslovnem sodelovanju distribucijskega podjetja s partnerji iz gostinsko-turistične dejavnosti, ki dopolnjuje ponudbo za uporabnike električnih vozil, v času, ko se njihova vozila polnijo. 

V prid razvoja elektromobilnosti je Elektro Ljubljana vzpostavil tudi prvi slovenski portal za iskanje polnilnih mest za električna vozila – www.elektro-crpalke.si, ki je namenjen lastnikom električnih vozil, vsem, ki razmišljajo o nakupu električnega vozila in vsem ponudnikom električnih vozil in posreduje različne praktične in koristne informacije.

Elektro Ljubljana bo infrastrukturo elektročrpalk dopolnjeval sorazmerno s širjenjem uporabe električnih vozil v Sloveniji, hkrati pa ponuja tudi možnost postavitve polnilnih postaj vsem zainteresiranim investitorjem in njihovo vključitev v elektrodistribucijsko omrežje in v omrežje elektročrpalk.

 

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij