• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Skupina Elektro Ljubljana prejela polni certifikat Družini prijazno podjetje

petek, 14. december 2012
Skupina Elektro Ljubljana (Elektro Ljubljana d.d., Elektro energija d.o.o. in EL OVE d.o.o.) je 12. decembra 2012 prejela polni certifikat Družini prijazno podjetje. V podjetju se zavedamo pomena usklajevanja poklicnega in družinskega življenja, kar zagotovo vpliva na zadovoljstvo in motiviranost zaposlenih.

15. maja 2008 smo prejeli osnovni certifikat Družini prijazno podjetje (DPP). Ob tem je bil sprejet tudi »Pravilnik ukrepov družini prijazno podjetje«, kjer so se formalizirali sprejeti ukrepi. Podjetje se je z izvedbenim načrtom zavezalo, da bo v obdobju treh let implementiralo 14 ukrepov in končna revizija v letu 2012 je potrdila, da so bili vsi ukrepi uspešno implementirani v podjetje.

Skupina Elektro Ljubljana bo poleg obstoječih ukrepov v okviru DPP v obdobju naslednjih  treh let izvajala nove ukrepe kot so obdaritev novorojenca, razvoj socialnih veščin za vodilne, posredovanje informacij odsotnim sodelavcem in delovanje tima za usklajevanje poklicnega in družinskega življenja.  

Zdrav in zadovoljen kolektiv je eden od ključnih dejavnikov  uspešnega podjetja, zato se je naše podjetje od konca leta 2011 usmerilo predvsem v promocijo zdravja na delovnem mestu. Promocija zdravja na delovnem mestu poteka preko brezplačne telesne vadbe, brezplačnih preventivnih pregledov prsi za sodelavke in delavnicami »Zdravje na delovnem mestu«. S promocijo zdravja tako podjetje skrbi za večje zadovoljstvo zaposlenih, manj odsotnosti z dela, izboljšanje psihofizičnih sposobnosti, dvig življenjske energije, zmanjšanje delovnih nesreč, večjo koncentracijo pri delu, večjo kreativnost in večjo produktivnost.

          

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij