• Kontakt
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

OPOZORILO PREBIVALCEM NA OBMOČJU ELEKTRA LJUBLJANA

17. marec 2014
Občane obiskujejo neznanci, ki se predstavljajo kot zaposleni Elektra Ljubljana, čeprav to niso. Od take osebe vedno zahtevajte, naj se identificira z izkaznico oziroma pooblastilom podjetja!

Občani so nas opozorili, da je v nedeljo, 16. marca zvečer na območju Savskega naselja v Ljubljani moški pozvonil na vrata prebivalcev in se predstavil kot anketar podjetja Elektro Ljubljana. Obveščamo vas, da družba Elektro Ljubljana ne opravlja ankete na terenu, tako tudi ne pošiljamo anketarjev od vrat do vrat.

Naši zaposleni na terenu trenutno izvajajo zgolj sanacijo poškodovanega omrežja na območju Elektra Ljubljana, pa tudi odčitavanje števcev za potrebe letnega obračuna. Ob tem vas želimo opozoriti, da lahko popise števcev na domu izvajajo samo zaposleni v Elektru Ljubljana oziroma osebe, pooblaščene s strani Elektra Ljubljana.

Če dvomite v identiteto osebe, ki vas obišče na domu, in trdi, da je zaposlen v podjetju Elektro Ljubljana, zahtevajte, naj vam pokaže izkaznico oziroma pooblastilo podjetja.

Ravno tako vas prosimo, da nas na elektronski naslov info@elektro-ljubljana.si obvestite, če vas bodo obiskali posamezniki, ki se bodo predstavljali kot naši zaposleni, pa tega ne bodo želeli dokazati z ustreznimi dokumenti.