• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

POMEMBNO OBVESTILO UPORABNIKOM O NEDELOVANJU INFORMACIJSKEGA SISTEMA

četrtek, 04. september 2014

Spoštovani,

obveščamo vas, da bomo v Elektru Ljubljana med 8. in 10. septembrom 2014 uvajali prenovljeni informacijski sistem za podporo izdajanju dokumentov v fazi priključevanja, sprememb na merilnih mestih uporabnikov, obračuna omrežnine in električne energije.

V tem času bo za uporabnike sistema izvajanje naštetih podpornih storitev moteno oziroma onemogočeno. Prosimo vas, da temu prilagodite tudi načrtovane aktivnosti.

Klicni center in informacijske pisarne našega podjetja bodo med 8. in 10. septembrom 2014 delovali po nespremenjenem urniku. Prejete zahtevke oziroma naročila, ki jih bomo prejeli v tem času, bomo obravnavali takoj po vzpostavitvi novega sistema, zaradi česar bo prihajalo do manjših zamud.

Vsem uporabnikom sistema se iskreno zahvaljujemo za razumevanje!

Elektro Ljubljana d. d.

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij