• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Elektro Ljubljana je vzpostavil enotni klicni center za uporabnike

četrtek, 02. oktober 2014

Spoštovani uporabniki omrežja Elektra Ljubljana!

Zavedamo se, da se navade uporabnikov omrežja pri komunikaciji z našim podjetjem se dinamično spreminjajo.

Čedalje bolj namreč uporabljate komunikacijske kanale, ki so enostavni, hitri in učinkoviti. Ker smo zaznali močan trend rasti števila klicev na klicna centra našega podjetja, smo, da bi tudi v prihodnje lahko zagotavljali visoko raven zadovoljstva uporabnikov omrežja s 1. oktobrom 2014 vzpostavili Enotni klicni center.  

Na številki 01/230-40-03 lahko poslej vsak delovnik med 6:00 in 22:00 uro prejmete vse informacije iz naslova dejavnosti SODO ter komercialnih storitev podjetja.

Na številko 01/230-40-02 pa nam lahko neprekinjeno 24 ur na dan  ter vse dni v letu sporočite napako na omrežju ter prekinitev dobave električne energije in anomalij na terenu, ki predstavljajo nevarnost za ljudi in premoženje.  

Elektro Ljubljana d.d.

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij