• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Elektro Ljubljana z električnim priključkom podprl obnovo prostorov za Slovensko filantropijo

ponedeljek, 06. oktober 2014
Elektro Ljubljana je danes v električno omrežje ponovno priključil hišo na Cesti dolomitskega odreda na Viču, v kateri si bo ekipa Slovenske filantropije uredila nove prostore.

Projekt  obnove Viške hiške, kot so jo poimenovali sodelavci Slovenske filantropije, je Elektro Ljubljana podprl s sponzorstvom, in sicer  s soglasji za priključitev ter obnovo električnega priključka ter dela priključka, ki povezuje distribucijsko omrežje z merilno napravo na hiši. Elektro Ljubljana je pokril tudi vse stroške opremljanja merilnega mesta in obnove priključka.

Slovenska filantropija trenutno deluje v prostorih na Poljanski cesti v Ljubljani, ki so za njeno delovanje premajhni, v hiši, ki jo je filantropiji v uporabo dala Mestna občina Ljubljana, pa bodo uredili pisarne, svetovalnico za pomoč osebam brez urejenega zdravstvenega zavarovanja, učni center za migrante, kjer želijo okrepiti njihovo socialno integracijo in izboljšati zaposlitvene možnosti ter prostovoljski center, s katerim bi prispevali k aktivnemu vključevanju prebivalcev v problematiko najbolj socialno ogroženih skupin uporabnikov.

Predsednik uprave Elektra Ljubljana Andrej Ribič je poudaril, da je Elektro Ljubljana, ki s svojim področjem pokriva kar tretjino Slovenije,  tesno vpet v okolje, v katerem deluje. Zaradi  svojega 'kapilarnega' sistema pridemo v veliko domov po Sloveniji in tako stiske ljudi poznamo od blizu. Naša podpora Slovenski filantropiji ni bila vprašljiva , saj že samo ime organizacije pove, da deluje v dobro ljudi.«  Ribič je izrazil tudi upanje, da bodo skozi čas v slovenski družbi storitve, kot jih zagotavlja Slovenska filantropija, vedno manj potrebne.

Električni priključek je prevzela izvršna direktorica Slovenske filantropije Tereza Novak, ki je ob prevzemu dejala: »Veseli smo, da se je tudi Elektro Ljubljana odzval našemu vabilu k partnerstvu v projektu Viška hiška, k obnovi hiše na cesti Dolomitskega odreda 11 v Ljubljani. S tem projektom želimo v Slovenski filantropiji prispevati k pozitivnim premikom v družbi, tudi na način, da pišemo pozitivno zgodbo, kako iz depriviligirane stavbe, zanemarjene in za okolico nevarne, ustvariti odprt prostor za oblikovanje novih idej za skupnostne programe Slovenske filantropije.  Kar nekaj podjetij se je projektu že priključilo in priklop na elektriko, ki nam ga je omogočilo podjetje Elektro Ljubljana, predstavlja pomemben korak k dokončni obnovi hiše.«

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij