• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Obvestilo proračunskim uporabnikom o pošiljanju e-računov družbi Elektro Ljubljana

sreda, 10. december 2014
V skladu z Zakonom o opravljanju plačilnih storitev za proračunske uporabnike morajo s 1.1.2015 vsi proračunski uporabniki sprejemati račune le še v elektronski obliki. V naši družbi se zavedamo, da tudi vse več drugih poslovnih subjektov uvaja elektronsko izmenjavo dokumentov v svoje poslovanje. Tako smo tudi mi v zadnjem času prejeli več prošenj dobaviteljev blaga in storitev za izmenjavo e-računov. Vsem zainteresiranim dobaviteljem, ki bi nam v prihodnje želeli pošiljati e-račune (xml) z njihovo vizualizacijo (pdf) sporočamo, da lahko to storijo na naš elektronski naslov: fakture@elektro-ljubljana.si.
SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij