• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Obvestilo odjemalcem - korekcija napake preklopa tarife

ponedeljek, 16. februar 2015

Glede na nastalo in odpravljeno napako na sistemu krmiljenja preklopa tarife v drugi polovici januarja, zaradi katere so pri določenem naboru odjemalcev v predpisanem času nizke tarife merilne naprave evidentirale porabo električne energije v času višje tarife, bo dne 18.2.2015 od 6:00 in 22:00 izvedena korekcija obravnavane napake.  

Vsem odjemalcem z dvotarifnim merjenjem električne energije ter krmiljenjem preklopa tarife z MTK signalom se bo vsa porabljena energija v sredo dne 18.2.2015 med 6:00 in 22:00 uro evidentirala kot v času manjše tarife.

Hvala za razumevanje!

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij