• Kontakt
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Tudi sami za volan električnega taksija Z.E.

11. junij 2015
Skupina Elektro Ljubljana skupaj s podjetjem Renault Nissan Slovenija in Taxi Laguno sodeluje pri  projektu Z.E. TAXI.

Skupina Elektro Ljubljana skupaj s podjetjem Renault Nissan Slovenija in Taxi Laguno sodeluje pri  projektu Z.E. TAXI. Cilj tega projekta je prispevati k povečanju priljubljenosti in prepoznavnosti trajnostne mobilnosti. Do 14. junija je tako v Ljubljani na voljo  alternativni način mestnega prevoza - Z. E. TAXI, vožnja s 100-odstotno električnimi vozili Z. E. »zero emission« oz. »brez izpustov«, po bistveno ugodnejših cenah oziroma kar brezplačno.   

Z. E. TAXI ponuja še eno posebnost, ki je uporabniki običajnih taksi služb niso vajeni. Vsak potnik ima namreč možnost, da postane voznik in 100-odstotno električno vozilo v praksi preizkusi tudi sam.

Poleg tega je vozni park osmih vozil ter številne zanimive podatke o vožnji mogoče ves čas spremljati tudi na spletni strani ze-taxi.si, kjer je Z. E. TAXI možno tudi naročiti. 

Poleg priročne storitve taksi voženj lahko uporabniki izvedo tudi bistvene informacije o električnih vozilih in jih na poti do želenega cilja lahko tudi sami preizkusijo. 

Vozila storitve Z. E. TAXI bodo po Ljubljani vozila do 14. junija, naročite pa ga lahko na spletni strani ze-taxi.si ter na telefonski številki 080 11 17.