• Kontakt
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

LAŽNO PREDSTAVLJANJE ZA ZAPOSLENE ELEKTRA LJUBLJANA

21. marec 2016
Bodite previdni pri obisku neznancev na vašem domu

V zadnjem času narašča število prijav naših odjemalcev, da se neznani posamezniki ponovno predstavljajo kot pooblaščene osebe družbe Elektro Ljubljana. Od odjemalcev zahtevajo podatke o merilnem mestu in porabi, zadnji račun za dobavo električne energije, pregled električnega števca, ipd.

Na nas se obračajo tudi odjemalci, ker poskušajo vsiljivi neznanci z lažnim predstavljanjem kot zaposleni v družbi Elektro Ljubljana, vstopiti v njihove domove in jih nagovoriti k podpisovanju zavezujočih pogodb za električno energijo in zemeljski plin.

Zaradi ogrožanja varnosti naših odjemalcev in nepoštenih poslovnih praks, je družba Elektro Ljubljana že podala prijavo na Tržni inšpektorat.

Odjemalce opozarjamo, da ob vsakem obisku zaposlenega Elektra Ljubljana, zahtevajo, da se ta legitimira z delovno izkaznico. V primeru suma, da je tudi vas obiskala nepooblaščena oseba, nas lahko pokličete na telefonsko številko (1) 230 40 03 ali nas obvestite po elektronski pošti na naslov info@elektro-ljubljana.si.