• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

LAŽNO PREDSTAVLJANJE ZA ZAPOSLENE ELEKTRA LJUBLJANA

ponedeljek, 21. marec 2016
Bodite previdni pri obisku neznancev na vašem domu

V zadnjem času narašča število prijav naših odjemalcev, da se neznani posamezniki ponovno predstavljajo kot pooblaščene osebe družbe Elektro Ljubljana. Od odjemalcev zahtevajo podatke o merilnem mestu in porabi, zadnji račun za dobavo električne energije, pregled električnega števca, ipd.

Na nas se obračajo tudi odjemalci, ker poskušajo vsiljivi neznanci z lažnim predstavljanjem kot zaposleni v družbi Elektro Ljubljana, vstopiti v njihove domove in jih nagovoriti k podpisovanju zavezujočih pogodb za električno energijo in zemeljski plin.

Zaradi ogrožanja varnosti naših odjemalcev in nepoštenih poslovnih praks, je družba Elektro Ljubljana že podala prijavo na Tržni inšpektorat.

Odjemalce opozarjamo, da ob vsakem obisku zaposlenega Elektra Ljubljana, zahtevajo, da se ta legitimira z delovno izkaznico. V primeru suma, da je tudi vas obiskala nepooblaščena oseba, nas lahko pokličete na telefonsko številko (1) 230 40 03 ali nas obvestite po elektronski pošti na naslov info@elektro-ljubljana.si.

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij