• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Motena oskrba z električno energijo

četrtek, 28. april 2016

Na oskrbovalnem področju Elektra Ljubljana je zaradi sneženja in posledično lomljenja drevja, prišlo do izpadov električne energije.  

Največ izpadov električne energije trenutno beležimo na področju distribucijske enote Ljubljana okolica, in sicer na področju nadzorništva Domžal, kjer je trenutno brez električne energije približno 50 transformatorskih postaj oz. 2400 odjemalcev, v nadzorništvu Kamnik 15 TP, nadzorništvu Vrhnika 10 TP in v nadzorništvu Zagradec 15 transformatorskih postaj. Na oskrbovalnem območju distribucijske enote Trbovlje je brez električne energije še približno 650 odjemalcev.  

Ocenjujemo, da je na oskrbovalnem področju Elektra Ljubljana brez električne energije še približno 4000 odjemalcev. Vse razpoložljive ekipe Elektra Ljubljana na terenu odpravljajo napake, ki bodo odpravljene tekom dopoldneva.  

Odjemalcem se zahvaljujemo za razumevanje.

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij