• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Število polnjenj električnih vozil se strmo povečuje

sreda, 27. september 2017

Družba Elektro Ljubljana ostaja med vodilnimi ponudniki storitev polnjenja električnih vozil v Sloveniji, saj že od leta 2010 uresničuje svojo družbeno odgovorno vlogo z vzpostavljanjem in upravljanjem polnilne infrastrukture.

Iz najnovejših podatkov je razvidno, da se emobilnost tudi v Sloveniji povečuje. Na naših polnilnicah Gremo na elektriko je bilo letos že v prvih osmih mesecih za več kot dvakrat več polnjenj električnih vozil kot lani v celotnem letu.

Po podatkih raziskave, ki smo jo poleti opravili na vzorcu 850 anketirancev, 8,4 % anketiranih namerava kupiti električni avto v bližnji prihodnosti. Zanimiv je tudi podatek, da bi se 62 % tistih, ki bi se odločili za nakup, tako ravnali zaradi cenovne dostopnosti.

Ena pomembnejših strategij za prihodnost Elektra Ljubljana je razvoj e-mobilnosti. V sklopu zagotavljanja razvoja e-mobilnosti smo v družbi oblikovali družbeno odgovorno pobudo Gremo na elektriko, pod katero te storitve razvijamo in upravljamo. Prenovili smo iskalnik polnilnic in vzpostavili prvo aplikacijo za uporabo električnih polnilnic v Sloveniji Gremo na elektriko, ki jo soustvarjajo uporabniki.

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij