• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Čezmejno sodelovanje – nove priložnosti

sreda, 04. oktober 2017
Čezmejno sodelovanje – nove priložnosti

Danes so se v Mariboru sestali predstavniki Operaterja distribucijskega omrežja Hrvaškega elektrogospodarstva (HEP-ODS) in vseh petih slovenskih podjetij za distribucijo električne energije na najvišji ravni z namenom krepitve že obstoječega sodelovanja, vključno z medsebojno izmenjavo dobrih praks in sodelovanja v projektih. Na regionalni ravni oz. ravni posameznih podjetij so stiki med slovensko in hrvaško elektrodistribucijo potekali že dalj časa. Dobri medsebojni odnosi so prišli do izraza še posebej leta 2014, ko je žled zajel Slovenijo. Takrat so elektrodistribucijske ekipe hrvaškega elektrogospodarstva nesebično pomagale pri odpravi žleda, predvsem na območju Slovenska Bistrice in Slovenskih Konjic. Danes pa je prišlo do prvega srečanja vodstev Hrvatske elektroprivrede – Operatera distribucijskog sustava in vseh slovenskih podjetij za distribucijo električne energije. Srečanja so se na hrvaški strani udeležili inž. Nikola Šulentić, direktor HEP-ODS, inž. Ante Pavić, pomočnik direktorja HEP-ODS, spec. Davor Tomljanović, pomočnik direktorja HEP-ODS, mag. Davor Sokač, pomočnik direktorja HEP-ODS in inž. Zvonko Rožmarić, direktor Elektra Varaždin. Na slovenski strani so se srečanja udeležili mag. Boris Sovič, predsednik uprave Elektro Maribor in predsednik GIZ distribucije električne energije, mag. Andrej Ribič, predsednik uprave Elektro Ljubljana, mag. Boris Kupec, predsednik uprave Elektro Celje, mag. Bojan Luskovec, predsednik uprave Elektro Gorenjska, inž. Uroš Blažica, predsednik uprave Elektro Primorska in inž. Roman Ponebšek, poslovodja GIZ distribucije električne energije. V konstruktivnem vzdušju so se predstavniki slovenske in hrvaške elektrodistribucije dogovorili o krepitvi sodelovanja v prihodnje, s poudarkom na strokovnem sodelovanju ekspertnih skupin in izmenjavi dobrih praks.

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij