• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 

Elektro Ljubljana prejemnik certifikata zlate bonitete odličnosti AAA

ponedeljek, 23. oktober 2017
Elektro Ljubljana prejemnik certifikata zlate bonitete odličnosti AAA

Družba Elektro Ljubljana je tudi v letu 2017 postala imetnica certifikata zlate bonitete odličnosti AAA. Zlata boniteta odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost družbe, saj boniteto odličnosti izkazujemo že več let zapored. Temelji na računovodskih izkazih in drugih dinamičnih kazalnikih ter napoveduje nadpovprečno varno in uspešno poslovanje družbe v naslednjih dvanajstih mesecih. Z uspešnim poslovanjem preteklega leta smo se uvrstili med zgolj 1,6 % najboljših pravnih subjektov v Sloveniji oz. med 12 % najboljših pravnih subjektov v sektorju distribucije električne energije, ki so upravičeni do uporabe statusa AAA kot simbola ocene zlate bonitete odličnosti.

V okviru mednarodnega projekta izvaja oceno bonitete odličnosti podjetij v 17-ih državah Evrope, med njimi tudi v Sloveniji, bonitetna hiša Bisnode. Ocena temelji na podlagi najpomembnejših kazalnikov poslovnega subjekta, kot so uspešnost poslovanja in njena stabilnost, likvidnost poslovanja, plačilna sposobnost, velikost, struktura poslovanja in odnos podjetja do financiranja in poslovnih partnerjev. Osrednji kazalci pri določanju bonitetne ocene pa so čista donosnost sredstev, koeficient obračanja sredstev, zadolženost, plačilna sposobnost, kreditna izpostavljenost in servisiranje dolga.

Najvišja ocena bonitetne odličnosti družbi zagotavlja status najzanesljivejšega, kredibilnega in nizko tveganega poslovnega subjekta, kar je še posebno pomembno pri sodelovanju in sklepanju poslovnih vezi s kupci, dobavitelji, zavarovalnicami, bankami in drugimi poslovnimi partnerji. S pridobitvijo certifikata je družba opravičila status zaupanja vrednega podjetja, podjetja s katerim je varno ohraniti, sodelovati in navezovati poslovna razmerja.

Zlata bonitetna odličnost za vse nas, naše zaposlene in deležnike, pomeni potrditev, da družba posluje po pravilno načrtovanih smernicah ter predstavlja velik ponos in motivacijo za naprej.

Na fotografiji: mag, Andrej Ribič, Arnela Hadžipašić iz družbe Bisnode in mag. Marjan Ravnikar

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij