• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

Hvala, ker ste del naše mreže

Družbo Elektro Ljubljana vodimo družbenemu in naravnemu okolju odgovorno ob ustvarjanju dodane vrednosti vsem deležnikom. Zavedamo se svoje odgovornosti do delničarjev, zato skrbimo za razvoj družbe in doprinos delovanja. Delničarje obveščamo o vseh dogajanjih v naših sporočilih za delničarje, v letnih poročilih pa je tudi pregled našega poslovanja.

Zahvaljujemo se vam za vaše zaupanje.

Sporočila za delničarje

 

21.redna skupščina Elektra Ljubljana

ponedeljek, 25. julij 2016

Današnje 21. redne skupščine delničarjev družbe Elektro Ljubljana d. d., ki je potekala v Stari mestni elektrarni - Elektro Ljubljana, se je udeležilo 89,04 odstotkov osnovnega kapitala.

Na skupščini so delničarji podprli sklenitev Pogodbe o menjavi poslovnih deležev med družbama GEN-I d.o.o. in Elektro Ljubljana d.d. in Aneks št. 1 k tej pogodbi, na podlagi katere Elektro Ljubljana d.d. odsvaja svoj 100 % poslovni delež v hčerinski družbi Elektro energija d.o.o. za vrednostno ustrezno udeležbo v družbi GEN-EL d.o.o.  in s tem posredno udeležbo v družbi GEN-I d.o.o.

Današnji sklep skupščine Elektra Ljubljana predstavlja enega zadnjih korakov na poti k uresničitvi skupnega projekta družb Elektro Ljubljana d. d.  in GEN-I d.o.o.

 

Letna poročila

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij