• Baza znanja
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

Pogosta vprašanja uporabnikov

Kakšen je postopek zamenjave dobavitelja električne energije?

Kategorija: Zamenjava dobavitelja električne energije

Uporabniki omrežja lahko prosto izbirate dobavitelja na trgu z električno energijo (nabor dobaviteljev). Z izbranim dobaviteljem podpišete pogodbo o oskrbi/nakupu/prodaji električne energije, ta pa bo vse predpisane  aktivnosti za izvedbo zamenjave dobavitelja v vašem imenu uredil pri pristojnemu izvajalcu nalog SODO. Sama zamenjava dobavitelja bo izvedena v za to zakonsko predpisanih rokih.

Svetujemo vam pa, da pred podpisom pogodbe z novim dobaviteljem preverite pogodbena določila vaše trenutno veljavne pogodbe o oskrbi/prodaji/dobavi glede odpovednih rokov in morebitnih ''penalov'' za predčasno prekinitev pogodbe.

SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij