• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 
petek, 09. december 2011
...

Otvoritev prve elektro črpalke v občini Grosuplje

Grosuplje, 9. december 2011 - Danes so zagnali prvo elektro črpalko v Grosuplju, ki je rezultat prizadevanj občine Grosuplje, Službe Vlade RS za podnebne spremembe in Elektra Ljubljana. Nova elektro črpalka, ki sodi v sistem infrastrukture črpalk Elektra Ljubljana, se napaja z Zeleno energijo, ki je proizvedena izključno iz obnovljivih virov energije. Polnjenje bo do konca leta 2012 brezplačno za vse uporabnike električnih vozil.

četrtek, 01. december 2011
...

Z delovanjem pričela Elektro energija, d.o.o.

Nova družba Elektra Ljubljana - Elektro energija, d.o.o., ki začenja poslovati z današnjim dnem, zagotavlja nespremenjeno ceno električne energije dlje kot katerikoli drug dobavitelj v Sloveniji

četrtek, 01. december 2011
...

Z delovanjem pričela Elektro energija, d.o.o.

Nova družba Elektra Ljubljana - Elektro energija, d.o.o., ki začenja poslovati z današnjim dnem, zagotavlja nespremenjeno ceno električne energije dlje kot katerikoli drug dobavitelj v Sloveniji.

torek, 29. november 2011
...

Otvoritev prve elektro črpalke v Zagorju ob Savi

Danes so zagnali prvo elektro črpalko v Zagorju ob Savi, ki je rezultat prizadevanj občine Zagorje ob Savi, Elektra Ljubljana in družbe Eti Elektroelement. Nova elektro črpalka, ki sodi v sistem infrastrukture devetih črpalk Elektra Ljubljana, se napaja z Zeleno energijo, ki je proizvedena izključno iz obnovljivih virov energije. Polnjenje bo do konca leta 2012 brezplačno za vse uporabnike električnih vozil.

torek, 29. november 2011
...

Delničarji Elektro Ljubljana soglašali z izčlenitvijo nakupa in prodaje električne energije

Delničarji Elektro Ljubljana, d.d. so na današnji redni letni skupščini družbe soglašali z delitvijo dejavnosti nakupa in prodaje električne energije od omrežne dejavnosti, po kateri se dejavnost nakupa in prodaje električne energije prenese po postopku izčlenitve s prenosne družbe Elektro Ljubljana d.d. na prevzemno družbo Elektro energija d.o.o..

torek, 29. november 2011
...

Uvajanje dela pod napetostjo v Elektru Ljubljana za zmanjšanje prekinitev dobave električne energije

Elektro Ljubljana je s praktičnim usposabljanjem monterjev uspešno zaključil pilotni projekt uvedbe dela pod električno napetostjo. S tem so strokovnjaki podjetja pridobili licence in dovoljenja za delo pod napetostjo, kar odjemalcem prinaša predvsem zmanjšanje prekinitev dobave električne energije zaradi nujnih del na elektrodistribucijskem omrežju. 

 

torek, 29. november 2011
...

Elektro Ljubljana z virtualno elektrarno na mednarodni konferenci v Amsterdamu

Prvo virtualno elektrarno v jugovzhodni Evropi, ki trenutno poskusno deluje v okviru Elektro Ljubljana, so na mednarodni konferenci Metering and Billing Europe v Amsterdamu predstavili strokovnjaki Elektro Ljubljana v sodelovanju s partnerji CyberGRID, Vassa ETT in SEDC.

torek, 29. november 2011
...

Izpadi na omrežju Elektra Ljubljana zaradi mokrega in težkega snega - 11:00

Sneženje na področju Kočevja, Notranjske, Žiri in Polhovega Gradca je povzročilo  izpade dobave električne energije  na omrežju Elektra Ljubljana. Kljub  današnjemu  lepemu vremenu, prihaja tudi danes do novih izpadov daljnovodov in s tem posledično dobave električne energije. Izpadi so posledica mokrega in težkega snega. Na daljnovode se je včeraj in danes podrla večja količina drevja. Odstranjevanje je zamudno in dolgotrajno.

torek, 29. november 2011
...

Izpadi na omrežju Elektra Ljubljana zaradi mokrega in težkega snega - 15:00

 

Sneženje na področju Kočevja, Notranjske, Žiri in Polhovega Gradca  je povzročilo  izpade dobave električne energije  na omrežju Elektra Ljubljana. Kljub  današnjemu  lepemu vremenu, prihaja tudi danes do novih  izpadov  daljnovodov  in s tem posledično dobave električne energije. Izpadi so posledica mokrega in težkega  snega. Na daljnovode se je včeraj in danes podrla večja količina drevja. Odstranjevanje  je  zamudno in dolgotrajno.  

 

torek, 29. november 2011
...

Elektro Ljubljana in Telekom Slovenije v skupne storitve za uporabnike

Elektro Ljubljana in Telekom Slovenije, obe vodilni slovenski družbi na svojem področju, sta se s podpisom pisma o nameri zavezala k sodelovanju pri skupnem razvoju storitev na področju učinkovite rabe električne energije, ki bodo povezale rešitve in storitve obeh družb.

Prva29303132333435363738Zadnja
SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij