• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 
ponedeljek, 30. junij 2014
...

Motena oskrba z električno energijo

Zaradi prehoda večje vremenske fronte je prišlo v noči na ponedeljek,  na oskrbovalnem območju Elektra Ljubljana, do več prekinitev dobave električne energije.

petek, 20. junij 2014
...

Ponovno vzpostavljena stabilna oskrba Notranjske z električno energijo

Elektro Ljubljana je z obnovo 110 kV daljnovoda Kleče – Logatec zaključil prvo fazo sanacije omrežja po februarski ujmi. Z obnovo daljnovoda je ponovno vzpostavljeno stabilno napajanje Notranjske z električno energijo. Danes si je traso prenovljenega daljnovoda na Zaplani ogledala tudi predsednica vlade Alenka Bratušek.

torek, 27. maj 2014
...

Skupina Elektro Ljubljana pomaga prizadetim v poplavah

Tudi v skupini Elektro Ljubljana, kjer smo v februarski ujmi dodobra spoznali neustavljivo moč narave, smo se odzvali na potrebe ljudi, ki so jih poplave v Bosni in Hercegovini, Srbiji in na Hrvaškem najbolj prizadele.

torek, 18. marec 2014
...

VIDEO: Odprava posledic žledu

Med februarsko sanacijo omrežja smo pripravili video, na katerem si lahko ogledate, kako je potekalo delo na terenu.

ponedeljek, 17. marec 2014
...

OPOZORILO PREBIVALCEM NA OBMOČJU ELEKTRA LJUBLJANA

Občane obiskujejo neznanci, ki se predstavljajo kot zaposleni Elektra Ljubljana, čeprav to niso. Od take osebe vedno zahtevajte, naj se identificira z izkaznico oziroma pooblastilom podjetja!

sreda, 12. marec 2014
...

Ministrstvo objavilo obrazce za povračilo stroškov, nastalih zaradi uporabe agregatov ob ujmi

Ministrstvo za infrastrukturo in prostor je danes na svoji spletni strani objavilo obrazce, s katerimi lahko občani in podjetja oddajo prijavo za povračilo stroškov, ki so jim nastali zaradi uporabe agregatov v času, ko je bila zaradi posledic žledu prekinjena dobava z električno energijo.

Prva10111213141516171819Zadnja
SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij