• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 
sreda, 29. april 2009
...

Obvestilo o izvedbi žrebanja novoletne nagradne igre

Ob izteku leta 2004 smo se v Elektru Ljubljana odločili, da bomo svoje tarifne odjemalce o njihovi porabi in o strukturi proizvodnih virov, obvestili nekoliko drugače. Naše zveste odjemalce smo želeli na nek način nagraditi. Pripravili smo nagradno igro.

sreda, 29. april 2009
...

Omrežje uspešno prestalo sneg, veter in nizke temperature

Letošnja zima se je pričela že na Martinovo 11. novembra 2004, saj je nekaj centimetrov mokrega snega povzročilo nevšečnosti na področju Kočevja in Notranjske.

sreda, 29. april 2009
...

Moteno delovanje elektronske pošte v Elektru Ljubljana d.d.

Elektro Ljubljana - tako kot ostala podjetja za distribucijo elektrrične v Sloveniji -ima od pričetka preteklega tedna težave v delovanju storitev elektronske pošte.

sreda, 29. april 2009
...

9. redna seja skupščine Elektra Ljubljana

Na podlagi 45.člena statuta družbe Elektro Ljubljana,d.d. uprava sklicuje 9. redno sejo skupščine Elektro Ljubljana, javno podjetje za distribucijo električne energije d.d.,

sreda, 29. april 2009
...

Peti Elektrin večer

Spoštovani, v petek, 23. 9. ob 19. uri bo pod okriljem Petega Elektrinega večera potekal za Elektro Ljubljana pomemben poslovno-kulturni dogodek:

sreda, 29. april 2009
...

Slovenci v Himalaji

V okviru Šestega Elektrinega večera v Mestni elektrarni Ljubljanski: Slomškova 18, bo 23. 11. ob 19.uri potekal

sreda, 29. april 2009
...

Donacija Društvu za prezgodaj rojene otroke

Sredstva, ki jih je letos podjetje namenilo za novoletna poslovna darila, so precej nižja od sredstev namenjenih za darila v lanskem poslovnem letu.

sreda, 29. april 2009
...

Žled, sneg in podrto drevje

Žled, sneg in podrto drevje Letošnji pust se vsekakor ne more pohvaliti z pretirano učinkovitostjo pri odganjanju zime. Če si ga bodo otroci zapomnili po pustnih krofih in maskah, si ga bomo v Elektro Ljubljani po težavah pri dobavi električne energije odjemalcem.. Začelo se je že na samo pustno nedeljo, ko je zima z žledom pregnala pusta iz Cerknice.

sreda, 29. april 2009
...

Poslovanje v letu 2003 in načrti za leto 2004

Poslovno leto 2003 je Elektro Ljubljana d.d. zaključila zelo uspešno, saj je ustvarila dobiček v višini 703,9 mio SIT , medtem ko je bila z gospodarskim načrtom za leto 2003 planirana izguba v višini 1.454 mio SIT. Boljši poslovni rezultat od načrtovanega je v največji meri posledica višjih prihodkov od prodaje električne energije, višjih prihodkov iz naslova pridobljenih sredstev sofinanciranja, višjih prihodkov iz naslova izvajanja lastnih investicij ter nižjih odhodkov financiranja.

sreda, 29. april 2009
...

Nevihta s hudim vetrom povzročila precej težav

Nevihta, predvsem pa orkanski veter, je najprej svojo moč malce po 15. uri pokazala na področju Tacna pri Ljubljani, Domžal in Kozarij. Brez električne energije je ostalo veliko odjemalcev, najhuje pa je bilo na DV Tacen, ki je bil poškodovan na več odsekih zaradi podrtih dreves. Izpadel je tudi visokonapetostni transformator v RTP Črnuče, ki pa se je kmalu znova vklopil na omrežje. Veliko je bilo tudi okvar na nizkonapetostnih daljnovodih. Popravila na tem področju so potekala vso noč, v posameznih primerih pa še naslednji dan.

Prva45464748495051525354
SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij