• Kontakt
Hitri kontakt ikona
HITRI
KONTAKT

SPOROČANJE OKVAR
(24 na dan)

01 230 40 02

NAČRTOVANI IZKLOPI

Vsi načrtovani izklopi

VSI KONTAKTI

SPLOŠNE INFORMACIJE
(PON-PET med 6.00 in 18.00)
(01) 230 40 03
info@elektro-ljubljana.si

SPOROČANJE OKVAR
(24 ur na dan)
(01) 230 40 02

INFORMACIJSKE PISARNE

OSTALI KONTAKTI

OBVESTILA

 
sreda, 29. april 2009
...

Cene električne energije za gospodinjstva ne pokrivajo stroškov nakupa električne energije

Uvedba progresivnega načina obračunavanja električne energije za gospodinjstva spodbuja učinkovito in varčno rabo električne energije. Za 47 odstotkov odjemalcev bo mesečni račun povprečno višji za manj kot 5 odstotkov, oziroma 1,20 € na mesec.

sreda, 29. april 2009
...

»TRAJNOSTNA ENERGIJA V ŠOLAH« skupen projekt Elektro Ljubljane d.d., društev ZOJA in Povod ter lokalne energetske agencije LEA za Pomurje

V medsebojnem sodelovanju je nastal projekt, ki osnovnošolce osvešča o učinkoviti rabi električne energije. S pomočjo brošure in delavnic bodo učenci spoznali proces proizvodnje, prenosa in razdeljevanja električne energije.

sreda, 29. april 2009
...

Projekt »Razvoj e-storitve za optimiranje pretokov električne energije v distribucijskem omrežju s prilagajanjem odjema in razpršene proizvodnje«

Elektro Ljubljana d.d. v okviru konzorcija s podjetji INEA d.o.o., Karton Količevo d.o.o. in Institut Jožef Stefan sporoča...

sreda, 29. april 2009
...

Zaradi cen električne energije ni prišlo do oškodovanja potrošnikov

Elektro Ljubljana ni delovala usklajeno pri lanskem dvigu cen električne energije. Družba Elektro Ljubljana d.d. je danes vložila zahtevo za sodno varstvo pred Okrajnim sodiščem v Ljubljani zoper odločbo, ki jo je izdal Urad RS za varstvo konkurence.

sreda, 29. april 2009
...

Napoved otvoritve Sončna elektrarna Elektro Kočevje

Generalni direktor Direktorata za energijo, Igor Šalamun, predsednik uprave Elektra Ljubljana d.d. Mirko Marinčič in direktorica podjetja Trimo, d.d. Tatjana Fink bodo na jutrišnji svečanosti simbolično odprli novo Sončno elektrarno Elektro Kočevje. Nova sončna elektrarna pomeni pomemben korak pri uresničevanju začrtane strategije povečanja deleža primarne energije iz obnovljivih virov. Proizvedena električna energija zadošča potrebam 66 gospodinjskih odjemalcev.

sreda, 29. april 2009
...

Trošarina na porabljeno električno energijo

S 1. marcem 2007 se uvaja trošarina na porabljeno električno energijo. Ker smo zavezanci za plačilo trošarine dobavitelji, ki dobavljamo električno energijo končnim odjemalcem, se bo trošarina obračunavala na računih za električno energijo.

sreda, 29. april 2009
...

Naj bo luč - 110. let elektrifikacije Ljubljane

1. januarja 1898 je Ljubljana zažarela v električni svetlobi in s tem se je začela drugačna doba: nova, moderna in svetla. Takrat je tudi prvič zagorela električna luč v Ljubljani. 1. januarja so namreč slavnostno pognali stroje Mestne elektrarne ljubljanske (MEL) in vse mesto osvetlili z lučjo.

sreda, 29. april 2009
...

Vabilo na 11. redno skupščino Elektro Ljubljana

Na podlagi 45. člena statuta družbe ELEKTRO LJUBLJANA, javno podjetje za distribucijo električne energije, d.d., Uprava družbe sklicuje

sreda, 29. april 2009
...

Odkritje doprsnega kipa prof. dr. Marjanu Plaperju

V sredo 29. avgusta 2007 ob 15 uri se je z odkritjem doprsnega kipa prof. dr. Marjanu Plaperju pričelo obeleževanje 90-letnice rojstva uglednega znanstvenika in raziskovalca s področja elektroenergetskih omrežij.

sreda, 29. april 2009
...

Sprememba cen oskrbe z električno energijo za gospodinjstva s 1.1.2008

Elektro Ljubljana spreminja cene oskrbe z električno energijo na podlagi Splošnih pogojev Elektra Ljubljana d.d. za oskrbo gospodinjskih odjemalcev z električno energijo z veljavnostjo 1.7.2007 dalje, ki so bili posredovani vsem gospodinjskim odjemalcem ter so objavljeni na spletni strani www.elektro-ljubljana.si.

Prva41424344454647484950Zadnja
SMS pojavno okno slika

Vas obvestimo o izklopu?

Izpolnite spletni obrazec in o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu vas bomo brezplačno obveščali preko elektronske pošte ali sporočil SMS.

Prijavite se
Izredne razmere pojavno okno slika

Omejevanje porabe

Spoštovani uporabniki, obveščamo vas, da bo v skladu z razglašenimi izrednimi razmerami, prekinjena dobava električne energije uporabnikom na območju Elektra Ljubljana. Ure izklopov bodo objavljene na naši spletni strani, vsak dan od 21. ure dalje za naslednji dan. Prosimo vas, da spremljate spletno stran, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe terminov odklopov, ki lahko nastanejo zaradi sprememb razmer v omrežju. Lahko pa se prijavite na brezplačno obveščanje o načrtovanih prekinitvah dobave elektrike na vašem merilnem mestu preko SMS sporočil ali elektronske pošte. V času izklopa ravnajte z električnimi napravami kot, da so pod napetostjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Elektro Ljubljana

Več informacij